fbpx

Rețete de Post

Toate Rețetele

Salată de paste cu spanac și mandarinede Flavor TailorsSalata de paste cu spanac și mandarine e una din rețetele mele preferate de paste. Spanacul și bucățile de caju crocant se completează de minune cu mandarinele și merișoarele dulci-acrișoare. Ușoară, sănătoasă și răcoritoare, salata e perfectă pentru o zi călduroasă. Bucurați-vă de arome!
SUPĂ CREMĂ DE LINTE ROȘIE ȘI ARDEI COPTde Flavor TailorsLintea roșie se potrivește de minune cu aroma intensă a ardeiului, așa că am pregătit o supă cremă delicioasă de linte roșie și ardei copt, decorată cu brânză feta și rondele de ceapă verde. O explozie de arome care te va cuceri de la prima înghițitură.
Tocăniță de ciupercide Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roDacă acum ceva timp m-ar fi servit cineva cu o tocăniță de ciuperci, aș fi spus pas. Nu și acum, însă! Am început să iubim ciupercile și să le consumăm sub diverse forme: în omletă, în sos pentru paste, în supă cremă și lista poate continua.
Pastă tartinabilă de conopidăde Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roAm făcut o pasiune pentru pastele tartinabile care se prepară rapid și sunt și sățioase. Ultima dintre ele a fost aceasta cu conopidă.