Contul meu

Chec săratBy Ana I“Prăjitura” asta pote fi servită ca aperitiv la orice ocazie.
Supa cremă de cartofiBy Ana IAsta îi una din supele preferate de nemţi. Nu ştiu dacă îi tradiţională de aici, dar numai în Germania am văzut să bage în supa de cartofi un pic de cârnaţ prăjit.
Sos de vin albBy Ana ISeamănă cu sosul bechamel, dar are şi vin. Avantajul îi că se face repede.
Friptură de miel la cuptorBy Ana IPentru majoritatea romanilor masa de Paşte îi neaparat friptură de miel. O bună friptură de miel condimentată şi aromată îi piesa de rezistenţă a oricărei gospodine.
ChifteleBy Ana IPot fi preparate din carne de porc, vită, miel, curcan, peşte sau legume.
Salată de ciuperciBy Ana IÎi una din salatele mele preferate şi îmi place s-o fac atât cu ciuperci din conservă cât şi cu ciuperci prospete.
Salată ardelenească de vineteBy Ana ICred că îi salata ce se consumă cel mai des în familia noastră, de la mic la mare, atât vara cât şi iarna. În special vara pregătim această salată cred că la fiecare două zile. Vinetele sunt din aceeaşi familie cu cartofii şi cu roşiile şi, vă vine să credeti sau nu, sunt considerate ca o adevărată hrană pentru creier