Categorie: Ceva Dulce

Suberek

Cu siguranta o sa iti placa aceasta reteta de suberek! Aluat foarte fraged si delicios!

Citește
 

Bănuți cu nucă

Pentru ca fursecurile să fie mai consistente, se poate înlocui făina obișnuită cu 125 g făină integrală și 125 g făină tip 1050, iar în loc de zahăr alb, se va folosi zahăr brun.
În plus, se adaugă în aluat 1-2 linguri lapte.

Citește
 

Cornulețe cu vanilie

Pentru o preparare mai rapidă, se pot folosi migdale nedescojite măcinate, iar aluatul se răcește ținându-l 1-2 ore în congelator.
Aceste cornulețe au un aluat fraged, sunt foarte gustoase și le puteți păstra mai mult timp în cutii ermetice.

Citește
 

Cremă de vin

Îți place vinul ? Atunci trebuie să încerci și această rețetă de cremă de vin … îi poți surprinde pe cei dragi chiar de sărbători.

Citește