De când am descoperit genul acesta de tartă rustică îmi tot vine să fac… zilnic dacă se poate! Și cum nu putem mânca chiar numai galette cu rubarbă și căpșuni am încercat și varianta sărată!
A ieșit extraordinar de bună!
De când am descoperit genul acesta de tartă rustică îmi tot vine să fac… zilnic dacă se poate! Și cum nu putem mânca chiar numai galette cu rubarbă și căpșuni am încercat și varianta sărată!
A ieșit extraordinar de bună!
O plăcintă simplă și foarte gustoasă … Poate fi servită ca aperitiv, gustare sau de ce nu, dimineața la micul dejun.
Focaccia cu măsline și rozmarin, proaspăt scoasă din cuptor, delicioasă și mirosind divin.
Lipii libaneze sau pe scurt painica pentru shaorma. 😂 sunt mega delicioase ei merg și la tocănițe,ciorbe,kebab sau shaorma….asta dacă nu țineți la silueta.
Aceasta Quiche Lorraine, este o reteta cu un altfel de aluat, decat cel obisnuit de tarta.
E mai croncat si mult mai delicios. Merita sa o incercati!
O reteta simpla ce nu necesita framantare, pentru o paine rustica si aromata.
Foarte buni.Pot înlocui cu succes pâinea.
Modul în care am decorat acești biscuiți sărați mi-a amintit de cum decora bunica ouăle roșii de Paști – cu cele mai frumoase frunze pe care le găseam în grădină! Anul acesta am apucat să cumpăr câteva plante aromatice în ghiveci și mi-au prins tare bine, neavând o grădină.
Sunt așa de frumos decorați, parcă și-au luat hainele de sărbătoare și s-au așezat direct în farfurie!
Adugă un strop de culoare într-un preparat rapid și simplu de făcut! Promit că toată lumea o să fie încântată!
Din ingredientele propuse vei obține 3 bucăți de focaccia similare cu cea din poza atașată.
Pentru a va face experienta cat mai placuta. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor.