Categorie: Aperitive Reci

Tartă cu zucchini și leuștean

Tartă cu zucchini și leuștean, o nouă rețetă care pune în valoare aroma specială a leușteanului. În combinație cu zucchini și cheddar, a rezultat o tartă delicioasă, cu un blat aromat din fulgi de ovăz. Vă invit la degustat!

Citește
 

Terină de jambon cu muștar

Cel mai bine este să servești terina cu pâine făcută în casă, apoi prăjită. Dacă nu ai timp, mergi la brutărie și alege o pâine țărănească sau integrală. Va fi mult mai gustoasă decât toastul.

Citește
 

Brioșe cu ton și pui

Noi refacem azi aceste brioșe cu ton și pui.
Dacă vă încântă și pe voi le puteți face cu ceea ce aveți la îndemână, nu e musai să fie ton sau pui.
Sunt perfecte pentru toate cele 3 mese principale și merg de minune pentru un prânz la pachet.
Se păstrează foarte bine la congelator, în caserole speciale sau în pungi cu zip.

Citește
 

Ștrudel cu spanac și telemea de oaie

Dacă vă plac preparatele mai picante, adăugați la umplutură 1 linguriță de ardei iute uscat și tocat, pe care îl găsiți în magazinele cu produse turcești. În loc de telemea de oaie se pot folosi șvaițer ras, brânză Scamorza sau cremă de brânză de vaci cu verdeață.

Citește