Categorie: Ceva de Ronțăit

Covrigei cu ciocolată, sare de mare și arahide sărate

Am pregătit covrigei cu aluat de casă, iar la final i-am glazurat pe unii dintre ei cu ciocolată neagră, pe alții cu ciocolată albă, apoi i-am decorat cu sare de mare, respectiv arahide sărate. Au fost atât de buni că a trebuit să decorez doar câțiva, să-i pozez repede și să-i trimit la degustat, ca apoi să decorez și restul covrigeilor. Am lăsat și câțiva covrigei simpli, pentru tata.

Citește
 

BISCUITI CU ROZMARIN SI PARMEZAN

Cand eram mica, dulcele la mine insemna ceva sarat cum ar fi chipsurile sau covrigeii. Acesti biscuiti au fost pe placul meu. Aromati si sarati, nu au rezistat mai mult de o zi. Merg perfect cu un vin alb, branzeturi si dulceata de ardei .

Citește
 

„Tigarete” Turcesti Cu Branza

Aceste „tigarete” cred ca sunt preparatul meu preferat din toata bucataria turceasca. Au o textura perfecta, fiind moi si cremoase in interior, iar in exterior fiind foarte crocante. De aceea se recomanda sa fie consumate imediat dupa ce sunt preparate.

Citește
 

BATOANE DE ENERGIE

Batoanele de energie, asa cum imi place mie sa le spun, sunt minunate si perfecte pentru zilele cand ai pofta de ceva dulce dar nu vrei bazaconii.

Citește
 

BRUSCHETE CU CAMEMBERT LA CUPTOR

Daca aveti musafiri in weekend, puteti sa ii surprindeti cu un brunch delicios, incercand aceasta reteta. Daca sunteti iubitori de branzeturi, sigur o sa va placa. Se servesc impreuna cu un pahar de vin :).

Citește