Categorie: Garnituri

Cartofi elvetieni Rosti

Originara din Elvetia, aceasta placinta rapida de cartofi la tigaie, rosti, era servita de catre fermierii elvetieni la micul dejun. Acum a devenit foarte raspandita in toata Elvetia si se serveste ca fel principal. Este o reteta absolut delicioasa si foarte simplu de facut. O puteti servi langa fripturi, salate, oua, branzeturi sau simpla.

Citește
 

Cartofi înăbușiți la cuptor

O garnitură ideală pentru orice friptură sau o mâncare în sine, cartofii înăbușiți la cuptor sunt o alternativă gustoasă la clasicii cartofi prăjiți. Încercați-i alături de carnea de porc, pui sau miel. Dacă nu vă place carnea, puteți să serviți o porție de cartofi înăbușiți cu unt sau smântână, cu sosuri picante de roșii și cu tot ceea ce vă îndeamnă imaginația să alăturați unui cartof fierbinte.

Citește