O ciorbă gustoasă de miel, acrită cu borș, ce a devenit tradiție pe masa noastră de Paște!
O ciorbă gustoasă de miel, acrită cu borș, ce a devenit tradiție pe masa noastră de Paște!
Cireșel a fost foarte încântat de aceste chiftele, deși a mâncat carne de ied pentru prima dată.
A savurat vreo 3 bucăți dintr-o lovitură.
Au mers de minune cu gnocchi, dar și alături de o salată de vară, din roșii, ardei gras și castraveți.
Daca iti plac mancarurile turcesti, trebuie sa incerci reteta asta!
O rețetă de drob de miel pufos și foarte bine legat.
Drob de miel cu ou si prapure de porc.
Pulpa de ied in sos de vin cu ierburi aromate și cartofi copți.
O friptura de miel delicioasa, care pica singura de pe os.
Acest preparat este specific sărbătorilor Pascale dar se poate prepara în orice perioadă a anului.
Reteta clasica de drob de miel.
Dacă îți place sau nu carnea de miel, cu siguranță această rețetă te va cuceri. Carnea de miel nu se află printre favoritele mele, dar această rețetă este delicioasă cu puține ingrediente și ușor de făcut, nu doar pentru Paște, ci și pentru o cină de duminică în familie.