Categorie: Patiserie

Suberek

Cu siguranta o sa iti placa aceasta reteta de suberek! Aluat foarte fraged si delicios!

Citește
 

Cornulețe cu vanilie

Pentru o preparare mai rapidă, se pot folosi migdale nedescojite măcinate, iar aluatul se răcește ținându-l 1-2 ore în congelator.
Aceste cornulețe au un aluat fraged, sunt foarte gustoase și le puteți păstra mai mult timp în cutii ermetice.

Citește
 

Haioș de casă

Este o delicatesă ungurească, pe care chiar trebuie să o încercați ! Nu trebuie sa lipsească de pe masa de sărbători.

Citește
 

Împletituri cu semințe

Întoarce-te în timp, în acele vremuri liniștite și fericite și prepară o pâine împletită de casă, pe care o poți savura alături de persoanele dragi. Nimic nu se compară cu mirosul de pâine caldă.

Citește
 

Coroniță de Crăciun

Știți ce nu lipsește niciodată de pe masa noastră de Crăciun?

Cu siguranță mulți știu răspunsul. Este vorba despre cozonac.

După multe încercări, am ajuns la rețeta perfectă pentru noi: un cozonac pufos, care se păstrează foarte bine câteva zile (dacă rezistă mai mult de o zi, desigur 🙈).

Și pentru că în timpul anului fac cozonaci în forma clasică, de Crăciun e musai să aibă o formă mai specială, dar și o cremă pe care o iubim cu toții.

Citește