Categorie: Rețete cu Carne

Pui cu ardei copt și smântână

Pui cu ardei copt și smântână este o rețetă creată de mine, inspirată de ceva ce am servit la un restaurant, dar îmbunătățită. Bunicii mi-au spus că serveau ceva de genul acum mult timp și o numeau ciulama țărănească, aceasta nu avea carne, ci doar ardei (care era mai ieftin de cât ciupercile folosite de obicei la ciulama).

Citește
 

Pui in vas de lut cu cartofi

Vecina si-a cumparat de curand un vas de lut in care poti face puiul ca pe sticla si daca tot a laudat gustul puiului, am zis sa încerc si eu. Initial nu am avut intentia sa postez reteta, de aceea nici nu am facut poza puiului in vas.

Citește
 

Icre false de chia

O varianta foarte buna de ~icre~ pentru vegetarieni. Foarte usor de preparat, sunt satioase si sanatoase.

Citește
 

Lasagna

E prima data cand fac o lasagna ca la carte, iar rezultatul a fost exact ca la restaurant. Daca tot nu putem merge sa mancam in oras, facem acasa. Iv a mancat doua portii si ar mai fi mancat daca nu o opream. Cand o vad cum savureaza mancarea, e clar, am trecut si de testil gustului, nu doar la aspect.

Citește