Contul meu
Irish Beefs on Buffalo’s Cheese BurgerBy Anne-Marie S.S.Un burger care iti va bucura papilele gustative cu o varietate de gusturi : rosii uscate, castraveciori murati, telemea de bivolita, muschi de porc rumenit in tigaie si sos extra-iute de ardei.Chifle pentru burgeri (brioche buns)By Anne-Marie S.S.Chifle pufoase și gustoase, perfecte pentru cei pasionati de burgerii facuti acasa.Chec de casaBy Anne-Marie S.S.Bunica mea avea obiceiul de a pregati checuri, pandispan cu fructe sau crema de zahar ars saptamanal, iar pentru mine acestea sunt deserturile care poarta gustul copilariei. Astazi va descriu pas cu pas cum pregatesc eu checurile bunicii, dupa reteta ei originala (de 40 de ani).Prajitura 22 (Marieta)By Anne-Marie S.S.O prajitura care poate fi servita cu o varietate de nuci ca decor (cocos, alune de padure, migdale, nuci pecan), alaturi de o cafea cu lapte ca gustare sau la finalul unei mese in familie ca desert.Cubano Egg Sammie BagelBy Anne-Marie S.S.Un mic dejun complet intr-un covrig.Caprese & Anchois PizzaBy Anne-Marie S.S.O optiune de cina rapida si sofisticata.Raspberry Pavlova cakeBy Anne-Marie S.S.Un tort care pare scos de pe rafturile unei cofetarii, perfect pentru primavara.Hot and Curvy home made cheeseburgerBy Anne-Marie S.S.Un burger iute si zemos cu vita irlandeza, sos home-made extra iute si chifle facute in casa.Gogosi de postBy Anne-Marie S.S.Un desert care poarta gustul copilariei.Banana Bread cu ovazBy Anne-Marie S.S.O alternativa moderna a bine-cunoscutului chec.Tiramisu ClasicBy Anne-Marie S.S.Un desert italian clasic si usor de preparat, potrivit pentru orice ocazie, fie ca vrei sa mananci ceva dulce la miezul noptii, sau vrei sa servesti un desert invitatilor tai.Coaste slow’n’low cu sirop de artar si sos BBQBy Anne-Marie S.S.Coaste de porc cu o crusta dulce, gatite la temperatura joasa, pentru a le oferi o aroma desavarsita. Carnea este foarte frageda si se desface usor de pe os, avand in acelasi timp o textura crocanta la suprafata.Fettuccine AOPBy Anne-Marie S.S.Un preparat clasic napoletan, potrivit pentru o cina usoara si delicioasa. Usor si rapid de preparat, foarte aromat.