Acesta este un snack care te va umple de energie si vitamine pentru intreaga zi. Daca nu va plac fructele de padure, puteti opta si pentru alte fructe sau pentru alt tip de oleaginoase.
Acesta este un snack care te va umple de energie si vitamine pentru intreaga zi. Daca nu va plac fructele de padure, puteti opta si pentru alte fructe sau pentru alt tip de oleaginoase.
Aceasta gustare este perfecta pentru zilele calduroase, sau pur simplu cand ai pofta de ceva dulce si rapid.
Deloc greu de facut, cosuletele cu nuca nu necesita foarte multa indemanare in bucatarie . Cu un strop de rabdare va iesi ceva dulce care va fi pe placul tuturor.
Tartă racoritoare și fină 🍋🥛💙
Aceste cosulete cu gem te trimit inapoi in timp in casa bunicii. Aluatul fraged ti se topeste in gura, iar combinatia de gem de prune si bezea cu nuca iti fac fericite papilele gustative.
Reteta este simplu de realizat, insa este necesara un pic de rabdare pentru asamblarea cosuletelor in tava de briose.
Efortul insa va va fi rasplatit la final cand le veti savura.
Inspirat fiind de minunatele bomboane Ferrero Rocher, acest tort este desertul preferat al iubitorilor de ciocolata. Este format dintr-o serie de straturi cu texturi diferite pentru a-ti impresiona papilele gustative: un blat aerat de ciocolata si alune, urmat de un crumble crocant de biscuite cu alune si nutella, acoperit de o crema spumoasa de ciocolata si Nutella si glazurat cu si mai multa ciocolata.
Nu este o reteta foarta complicata, iar timpul efectiv de preparare nu este unul mare, asa ca este perfect pentru a impresiona invitatii cu un desert spectaculos.
Acest desert poate tine locul chiar si unui mic dejun sau unei gustari sanatoase.
Aceasta este o varianta perfecta pentru un mic dejun care sa te incarce cu energie pentru intreaga zi
Prăjitura este delicioasa și ușor de făcut!❤️
Un tort in trei culori pentru iubitorii de ciocolata. Are o textura fina, de mousse iar blatul este pufos si cu o aroma intensa de cafea. Recomand sa fie preparat cu o zi inainte. Timpul efectiv de preparare nu este unul mare iar procesul este foarte simplu insa trebuie asteptat putin mai mult pana fiecare strat de ciocolata se intareste.