Mi-am dorit să mai experimentez și alte preparate cu năut, așa că acum ceva timp am făcut niște crochete vegetale delicioase, zicem noi.
Mi-am dorit să mai experimentez și alte preparate cu năut, așa că acum ceva timp am făcut niște crochete vegetale delicioase, zicem noi.
Hello!
Astăzi am să vă scriu despre faimoasa mea rețetă de „Paste al Forno” by Roxenne`s Kitchen. 🙂
Știu că pastele normale se fac cu penne, dar mie îmi place să le fac doar cu Fusili (Spirale cum le spun )
Rețeta este furată de la o prietenă veche de-a mea de foarte mulți ani, respectiv 7-8 ani, dar îmi place să o fac în mod repetat, fără să schimb ceva la ea. Sunt pur și simplu delicioase.
Să punem pe hârtie următoarele ingrediente pentru a face cea mai bună porție de paste :
Atunci când stăm acasă și vrem să gătim ceva bun bunuț de tot ! 🙂
Aceasta reteta este de la un prieten drag mie, parte din familia noastra.
Foarte usor de facut, asa ca, luati repejor un pix si o foaie si notati , dupa cum urmeaza:
Trebuie să încercați și voi aceste paste, mai ales dacă sunteți fani paste.
Ne plac tare mult pastele artizanale, iar de data aceasta lășcuțele au fost vedetă în preparatul de mai jos.
Să uităm de vremea de afară și să plecăm într-o vacanță culinară, în minunata Grecie, cu o salată grecească sănătoasă și plină de ingrediente mediteraneene: feta cremoasă, măsline kalamata și capere.
Toamna e plin de ciuperci delicioase și pentru că am făcut rost de niște ghebe, le-am transformat într-un souffle. Aroma lor subtilă, complementată de dulceața cepei și gustul maturat al brânzei gouda, au făcut din acest aluat pufos un deliciu.
Să ne bucurăm de roadele toamnei târzii și să pregătim o tartă cu pere 🍐 parfumate și zemoase, cheddar maturat și blue cheese 🧀. O combinație pe care știu că înainte ați degustat-o în platourile de brânzeturi, dar acum am transformat-o într-o tartă delicioasă.
Cu gândul la vară, am „cusut” împreună roșii cherry cu busuioc și brânză și-a rezultat o tartă ușoară și surprinzător de gustoasă!
Pentru a va face experienta cat mai placuta. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor.