Cand eram mica, bunica ne facea des minciunele sau ciurighele cum li se mai spune la noi in Ardeal.
Aluatul este ca si cel de gogosi insa forma pe care o au le face mai speciale.
Cand eram mica, bunica ne facea des minciunele sau ciurighele cum li se mai spune la noi in Ardeal.
Aluatul este ca si cel de gogosi insa forma pe care o au le face mai speciale.
Cel mai bun tiramisu pe care l-am mâncat vreodată! Veți impresiona pe toată lumea cu el.
Cel mai bun carrot cake pe care l-am mancat vreodata! Fiind o mare iubitoare a acestei prajituri atat eu cat si sotul meu, am cautat multa vreme o reteta care sa fie pe gustul nostru si intr-un final am gasit-o, direct de la ,,mama ei”
O reteta usoara de desert rapid.
Reteta este pentru un blat de pizza ce necesita un timp de dospire redus.
Cantitatile sunt pentru doua tavi cu dimensiunea 30×30.
Cele mai bune paste,ai nevoie de doar 4 ingrediente ,iar rezultatul este spectaculos.
Acesta este reteta mea preferata pentru sos bolognese, facut la foc mic pentru maximum de savoare.Acest sos bogat si delicios este cu siguranta unul ce impresioneaza.
Rapid, extraordinar de bun si foarte sănătos! Suficiente motive ca să îl încerci și tu!
Gustul autentic italian de spaghete carbonara! În mod normal, denumirea italiană este „spaghetti alla carbonara”. Ai nevoie doar de câteva ingrediente și, făcută corect, este un adevărat deliciu.
Deloc greu de facut, cosuletele cu nuca nu necesita foarte multa indemanare in bucatarie . Cu un strop de rabdare va iesi ceva dulce care va fi pe placul tuturor.