Rețetă proprie cu pulpă de iepure de casă fiert în bere și legume asiatice cu sos de soia la wok – ingrediente pentru 2 porții.
Rețetă proprie cu pulpă de iepure de casă fiert în bere și legume asiatice cu sos de soia la wok – ingrediente pentru 2 porții.
O rețeță de mâncare asiatică nu foarte pretențioasă, adaptată locației.Aromele se imbina perfect in a reda gustul traditional.
Acest piure cremos si aromat impreuna cu aroma intensa a ciupercilor face parte din catergoria „Comfort Food” pentru mine.
O idee rapidă și delicioasă pentru masa de prânz sau cină.
Filé de crap în aluat de bere, decorat cu roşii cherry, servit cu lămâie, portocală şi mămăliguţă caldă.
Aceasta este o reteta rapida, plina de nutrienti, cu texturi foarte interesante, care va salva pranzul sau cina.
Vouă vă plac supele sau ciorbele?
Noi încercăm să variem, iar de data aceasta vreau să vă spun cum am obținut o delicioasă ciorbă de porc, de care ne era poftă, căci nu mai făcusem de ceva timp.
Cireșel a fost foarte încântat de aceste chiftele, deși a mâncat carne de ied pentru prima dată.
A savurat vreo 3 bucăți dintr-o lovitură.
Au mers de minune cu gnocchi, dar și alături de o salată de vară, din roșii, ardei gras și castraveți.
Retetele de paste ne salveaza cand suntem in pana de idei. Astazi va propun o reteta care e gata in 15 minute, de post/vegetariana si super gustoasa.
În weekend am făcut o porție mai mare de sos bolognese, cu gândul să mai și congelez pentru zile cu mai puțin timp la dispoziție.
Cum a fost gata am servit o parte cu niște paste, că pastele nu sunt refuzate sub nicio formă, doar știți.
Ce voiam să congelez, însă, a fost savurat a doua zi, sub formă de shepherd’s pie – plăcinta ciobanului.
Spun “sub formă de…”, căci aceasta se gătește cu carne de miel, de unde și numele acesteia.
Am scutit astfel timpul în care aș fi pregătit altă umplutură, special pentru aceasta.