Categorie: Sandwichuri și Wraps

Burger

Hamburgerul vă poate salva orice cină din timpul săptămânii, dar poate fi și o creație gourmet pe care să o serviți la masă – dacă este corect gătit. Cei mai buni hamburgeri pornesc de la o carne de calitate superioară. Este de preferat să tocați voi carnea acasă, nu să o cumpărați gata tocată, pentru că aveți mult mai mult control asupra felului în care o tocați și a calității cărnii folosite.

Citește
 

RULADA CU CREMA DE BRANZA,CASCAVAL SI SUNCA PRESATA

Acum 2 zile am promis ca revin cu minunatele mele rulade.
Pentru ca tot vine Craciunul, va dau aceasta idee de aperitiv rapida si care cu siguranta va avea succes!
Pot fi prezentate ca si aperitive sau ca si fel principal, doar ca eu mai adaug o garnitura de cartofi.
Se fac super super repede si sunt mega delicioase.🤤

Citește
 

Fajita vegetariană, cu ciuperci

De când am descoperit chimionul, îl adaug la orice mâncare mi se pare să se potrivește, iar la fajita, e esențial. Și pentru că mi-am dorit o variantă mai ușoară, am ales să înlocuiesc carnea cu ciuperci. Acompaniate de ardei gras, ceapă roșie și avocado și răcorite cu un sos de iaurt cu lime, a rezultat o fajita gustoasă, perfectă pentru un prânz light.

Citește
 

Pulled pork burger

Pulled pork burger a fost primul preparat pe care l-am pregătit când am achiziționat slowcooker-ul, acum aproape 4 ani.
Până acum, însă, nu am reușit să îi dedic o postare pe blog, căci de fiecare dată pofta era prea mare și nu reușeam să îl imortalizez.

Citește
 

Quesadilla cu ciuperci si branza Cheddar

Nu e o noutate ca prefer quesadilla, e o reteta prea buna ca sa nu o pregatesti macar o data pe saptamana. De data aceasta va propun o reteta de quesadilla cu avocado, ciuperci si branza Cheddar.

Citește