Un aperitiv satios si foarte gustos.
Un aperitiv satios si foarte gustos.
Delicioasă și foarte ușor de făcut.
O rețetă simpla, cu puține ingrediente.
Astăzi vă voi arata cum să transformați banala brânză cu ceapă într-un aperitiv festiv. Sper să vă placă și să le pregătiți pentru cei dragi!
De Paşte, am pregătit pentru ai mei câţiva morcovi din aluat foietaj pe care i-am umplut cu cremă de brânză.
Când eram mică mama gătea urzicile doar în ciorbă, dar pentru că îmi plac foarte mult și sunt printre verdețurile mele preferate, am încercat să găsesc noi rețete cu minunățiile astea ale naturii.
Cand eram copil, plăcerea sărbătorilor erau aceste ouă umplute. Sunt foarte ușor de făcut, cu produse nelipsite din bucătărie. Paște fericit cu liniște sufletească!
Când sunt în panică de “noi azi ce mai mâncăm?”, încropesc ceva din ce am prin frigider. Cu o textură extrem de moale, este ideală pentru oameni mari și mici.
Saratelele sunt o modalitate buna de a nu irosi resturile de branza. O reteta usoara care poate fi preparata impreuna cu cei mici sub diferite forme.
O reteta super rapida si cu putine ingrediente. E perfecta pentru completarea unui aperitiv :).