Sunt crocante pe exterior, dar moi pe interior. De asemenea, sunt gluten-free
Sunt crocante pe exterior, dar moi pe interior. De asemenea, sunt gluten-free
Nu stii ce sa faci cu bananele prea moi sau prea coapte? Nu le arunca! Încearcă rețeta asta și nu o sa îți para rău.
O varianta de post a clasicilor biscuiti cu unt.
Brioșe cu fructe de pădure, perfecte pentru cei dragi.
Tort rapid, usor de facut si foarte foarte gustos.
Este important să atingem necesarul proteic zilnic atât pentru creșterea în masă musculară cât și în perioada de slăbire.
Pentru un plus de proteină în terciul de ovăz, se adaugă o cupă de pudră proteică (whey) care va da și un plus de gust (eu am folosit aroma de fructul pasiunii)
Semintele de Chia sunt încărcate cu nutrienți care pot avea beneficii importante pentru organism.
Au un conținut ridicat de fibre ce ajută tranzitul intestinal.
Ajuta la concentrare și îmbunătățesc memoria – datorita continutului de acizi grasi Omega 3.
Acești acizi grasi esențial sunt importanți pentru mentinerea sănătății sistemului nervos, in general.
O rețetă de fursecuri vegană, fără lactoza care poate fi realizată de oricine. Nu trebuie să fii un bucătar experimentat pentru a face rețeta aceasta super simplă!
O reteta perfecta pentru iubitorii de dulciuri. Clatite americane, super pufoase, cu nutella si capsuni
Aluat choux a la creme. O reteta pe care o fac la toate sărbătorile mari. Eu am folosit o si pentru ecelere si profiterol . Din cantitatea de mai jos mi au ieșit 20 de choux a la creme. Le am copt pe rând in doua tavi deoarece in cuptor o sa se umfle. Este indicat sa aiba loc destul de mare intre ele deoarece daca se ating nu o sa se mai umfle