O reteta fresh de primavara/vara. Dulce si usor acrisoara de la capsuni.Un desert care iti va indulci ziua .
O reteta fresh de primavara/vara. Dulce si usor acrisoara de la capsuni.Un desert care iti va indulci ziua .
Desertul meu favorit sub formă de înghețată. Perfecte pentru vară și foarte distractive de făcut, aceste delicioase sandviș-uri de înghețată au o aromă delicată de cremă de brânză, un centru fresh, dulce-acrișor de zmeură și fursecuri moi de ciocolată neagră. Pentru a-mi face viață mai ușoară am folosit fursecuri din comerț, dar puteți folosi ce fursecuri sau biscuiți vreți voi. Dacă nu vreți să faceți sandvișuri puteți mânca înghețată direct din tavă cu lingurița sau lingura 😄. Nu există reguli când vine vorba de înghețată 🍨😉
Pentru mine, negresele și blondinele perfecte sunt simple, rapide, cu o textură moale si gooey, iar pe timp de vară ador combinația cu fructe acrișoare. Fiind sezonul zmeurei a trebuit să încerc această rețetă și rezultatul nu a dezamăgit 🤤.
Pain viennoise, cunocute și ca pain au chocolat sau chocolatine, sunt delicii ale patiseriei vieneze. Le-am pregătit cu aluat de casă și le-am umplut cu bețigașe de ciocolată cu mentă și altele cu cappuccino. La final, le-am uns cu sirop din dulceață de piersici, pentru un luciu frumos.
Am pregătit pentru ai mei, choux cu crustă crocantă craqueline colorată în roz și creme în două variante: pe unele le-am umplut cu cremă caramel, iar pe altele cu cremă de căpșuni.
Azi împlinesc 33 de ani. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am realizat până acum. Nu mă simt nici tânără, nici bătrână. Încă am o grămadă de așteptări, aștept marea iubire, îmi doresc să-mi întemeiez o familie și să am o emisiune culinară, să-mi public cărți cu rețete și să-mi împărtășesc cu voi rețetele. Vă mulțumesc tuturor pentru fiecare apreciere la rețetele mele!
Am pregătit un tort pictat, cu flori de lavandă, sânziană și spice. Pentru umplutură, am folosit mascarpone, frișcă, apă de flori de portocal, coajă de lămâie și zmeură proaspătă. Ador zmeura.
În zilele toride de vară prefer să pregătesc prăjituri cât mai simple, deserturi fresh, cu fructe de sezon, care să fie în ton cu vremea de afară. Puteți folosi ce fructe doriți, dar pentru mine combinația de brânză ricotta și cireșe este pur și simplu divină.
Ador sa pregatesc micul dejun, iar pancakes-urile sunt mereu printre favorite.
Un desert pe cat de rapid, pe atat de gustos
Foietaje cu crema de branza si piersici
Am tot incercat retete de choux au craquelin insa toate au fost esecuri. Nu m-am lasat si pana la urma am reusit sa scot niste choux au craquelin chiar frumusele as putea spune.Aveti aici o varianta de choux au craquelin cu crema de ciocolata alba si zmeura, o combinatie draga mie.