Dulceața de cireșe și vișine este o rețetă simplă și totodată având o aromă intensă. Dulceața făcută în casă are o aromă unică !
Dulceața de cireșe și vișine este o rețetă simplă și totodată având o aromă intensă. Dulceața făcută în casă are o aromă unică !
Dacă reduci cantitatea de zahăr adăugat la acest gem, vei obține aromă mai intensă de caise, fără să fie prea dulce.
Dulceata de cirese este preferata mea.
Un gem delicios cu o aromă inconfundabilă, care îmi place mult pentru că se potriveşte şi cu deserturi simple, dar şi cu unele mai complexe.
Dulceață de vișine este nelipsită la clătite sau gofre sau pe pâine cu unt, dimineața.
Dulceața de afine este parfumată și specială pentru mine.
Un preparat mai rar intalnit, dar daca esti iubitor de ceapa, cu siguranta o vei indragi!
Pentru că am găsit pe piață căpșuni proaspete, am cumpărat câteva pentru a pregăti un sos de căpșuni. Sosul este suficient pentru mai multe rețete. Eu l-am folosit la crema unui tort, dar și la gofre.
Am pregătit acest gem cu îndulcitor pudră pentru a se bucura și tata de el, este unul dintre gemurile lui preferate. S-a fiert destul de repede, mi-a plăcut că este la fel de aromat, nu se cunoaște că nu are zahăr.
Gem din căpşuni de ţară, mici, dar foarte gustoase.