Chifla de casa, carne gatita lent la cuptor si salata coleslaw…efectiv acest burger este divin.
Chifla de casa, carne gatita lent la cuptor si salata coleslaw…efectiv acest burger este divin.
O reteta super rapida, plina de arome de nu te mai saturi din mancat. Asa ca daca dai de reteta asta aici chiar te rog sa le incerci impreuna cu prietenii tai
O reteta cu scurtatura pentru oameni lenesi. Cand nu ai chef sa te complici, cum am facut si eu, aleg tot timpul scurtaturi pentru preparate, asa ca tot timpul in congelator voi avea aluat de pizza cumparat.
O rețetă de hibrid de burrito-quesadilla, cu lipii de casă și umplutură mai puțin obișnuită.
Hamburgerul vă poate salva orice cină din timpul săptămânii, dar poate fi și o creație gourmet pe care să o serviți la masă – dacă este corect gătit. Cei mai buni hamburgeri pornesc de la o carne de calitate superioară. Este de preferat să tocați voi carnea acasă, nu să o cumpărați gata tocată, pentru că aveți mult mai mult control asupra felului în care o tocați și a calității cărnii folosite.
Dacă s-ar putea am mânca pizza în fiecare zi. Știu, și voi la fel!
În căutarea blatului de pizza perfect, acum ceva timp am descoperit această variantă, care nouă ni se potrivește cel mai bine, căci ne îndeplinește toate cerințele: este suficient de pufos și cu o crustă crocantă la exterior.
Pizzetti sau pizza rulată, o rețetă cu care nu veți da greș la zilele de naștere sau ocaziile speciale când aveți musafiri. Vă garantez că vor fi preferatele invitaților, prietenii mei le adoră. Totodată, din punctul meu de vedere sunt mai gustoase decât pizza și partea bună, nu veți mânca o pizza întreagă, ci doar 2-3 pizzetti și veți fi sătui.
De când am descoperit chimionul, îl adaug la orice mâncare mi se pare să se potrivește, iar la fajita, e esențial. Și pentru că mi-am dorit o variantă mai ușoară, am ales să înlocuiesc carnea cu ciuperci. Acompaniate de ardei gras, ceapă roșie și avocado și răcorite cu un sos de iaurt cu lime, a rezultat o fajita gustoasă, perfectă pentru un prânz light.
Pulled pork burger a fost primul preparat pe care l-am pregătit când am achiziționat slowcooker-ul, acum aproape 4 ani.
Până acum, însă, nu am reușit să îi dedic o postare pe blog, căci de fiecare dată pofta era prea mare și nu reușeam să îl imortalizez.
Daca iti plac mancarurile turcesti, trebuie sa incerci reteta asta!