Categorie: Pasăre

Pate de casa

Daca vrei un pate bun de casa, aceasta este o reteta foarte simpla si ai nevoie doar de cateva ingrediente.

Citește
 

Piept de curcan cu vin alb, mirodenii şi portocală

După cârnaţi, piftie şi sarmale, toată lumea simţea nevoia ca azi să mănânce ceva mai uşor. Aşa că, pentru a doua zi de Crăciun, am pregătit piept de curcan cu vin alb, mirodenii şi portocală, care i-au dat o aromă deosebită. Aşa îl pregătea şi bunica mea, de Crăciun, doar că îl pregătea la cuptorul cu lemne şi mai punea mere şi gutui pentru aromă (eu le-am înlocuit cu portocală).

Citește
 

Pui la cuptor

Îți place carnea de pui ? Această rețetă de pui la cuptor este ideală pentru o masă în familie.

Citește
 

Supa cremoasa de pui si porumb

Zilele ploioase şi răcoroase ne fac să ne gândim la mâncăruri consistente. Așa că am pregătit o delicioasă supă cremoasă şi foarte gustoasă, numai bună sa ne încălzească trupul şi sufletul!

Citește
 

Frigărui cu pui şi vinete

Îmi plac mult frigăruile cu carne şi tot felul de legume. De data aceasta, am pregătit frigărui cu pui marinat în bere, vinete, ardei şi ciuperci.

Citește
 

Frigărui cu porc și legume

Îmi plac mult frigăruile, pentru că de fiecare dată le pot face altfel. Acum am ales să le pregătesc cu porc, cârnat, șuncă, jambon crud uscat, ciuperci și ardei. Le-am presărat cu mirodenii și au ieșit delicioase! Pentru garnitură am ales niște cartofi copți, doar câțiva, pentru că aveam deja frigăruile. Am zis că merg bine alături de ridichi roșii, usturoi verde, praz și câteva frunze de la o salată Terra Verde, care mi-a plăcut mult pentru că are rădăcini și poate fi pusă în ghiveci, e frumos colorată, dar și gustoasă.

Citește