Pasca tradițională, cu brânză dulce, este savuroasă și aromată, preparată din aluat special de cozonac, cu multă brânză proaspătă de vaci, ouă, lapte și stafide. Ideală pentru sărbătorile Pascale.
Pasca tradițională, cu brânză dulce, este savuroasă și aromată, preparată din aluat special de cozonac, cu multă brânză proaspătă de vaci, ouă, lapte și stafide. Ideală pentru sărbătorile Pascale.
Sigur ai gustat deliciosul cozonac italian până acuma. Ei bine, la fel ca și în cazul cozonacului românesc, Panettone e mult mai gustos și mai sănătos dacă îl gătești în casă.
În plus, dacă vrei să îl faci cadou, cei dragi vor fi plăcut surprinși să știe că e făcut chiar de tine. Nu e deloc dificil de făcut, însă presupune multă răbdare.
Ai auzit de faimoasa ” crumble cake” ? Este delicioasă ! Încearcă și tu o prăjitură cu firimituri după o rețetă simplă !
Merită încercați, crocanți și delicioși.
Dacă vrei o rețetă rapidă și ușor de făcut, încearcă pachețelele de primăvară. Sunt delicioase !
Aceste rulouri cu brânză și spanac se prepară foarte ușor și rapid. Se poate folosi atât spanac proaspăt cât și congelat.
Desert simplu și totodată sofisticat, de „casă” sau de „mall”, rulourile cu scorțișoară au cucerit lumea. Servite fierbinți, pentru a vă bucura de crusta lipicioasă și interiorul pufos, simple sau alături de băuturi calde pe bază de lapte sau ceaiuri, și chiar lângă o cupă de înghețată de vanilie, câteva rulouri cu scorțișoară sunt minunate și vara, dar, mai ales, iarna.
Simple & rapide dar perfecte pentru micul dejun.
Cozonac cu nucă, rețetă de casă care vă garantează obținerea unui desert delicios, aromat și cu umplutură din belșug.
Ai pofta de un dulce bogat în ciocolată, cu gust fructat ? Prăjitura asta e perfectă pentru primăvară-vară, când fructele sunt în prag și ai de unde alege. Combinația de pere și ciocolată este una foarte reușită, un desert aromat și parfumat.