Categorie: Patiserie

Cozonac pufos fără zahăr

Cozonac pufos și aromat… Vă sună a Crăciun? Nouă daaaa 💓
Dacă tot v-am lăudat aluatul meșterit pentru covrigii umpluți, folosit chiar și pentru melci/trandafiri umpluți, am zis că e cazul să îl încercăm și sub formă de cozonac, căci numai mâine nu-i poimâine și vine Crăciunul 😍 A fost cea mai bună decizie, iar anul acesta vom avea cel mai cel cozonac: pufos, cu multă umplutură aromată și dulce, chiar și fără zahăr adăugat.
Vă puteți convinge singuri doar încercându-l, dacă fotografiile și laudele noastre nu sunt de ajuns! 🤭

Citește
 

Gogoși pufoase

O rețetă super ușoară, rapidă și gustoasă de care se vor bucura în egală măsură cei mari și cei mici.

Citește
 

Plăcintă cu legume

Caldă, această plăcintă este un fel vegetarian foarte gustos, iar rece este excelentă și pentru excursii.

Citește
 

Panettone by Axinia

Un dulce italian clasic, cu o textura ușoară la mijloc între cozonac și chec. În Italia, panettone se servește cu o ceașcă de ristretto sau un pahar de vin dulce de desert, cum ar fi Moscato sau Marsala, dar e la fel de bun și fără ele.

Citește
 

Clătite Americane cu Dovleac

Aceste clătite pufoase sunt bune în orice anotimp, dar au cel mai bun gust în diminețile reci de toamnă. Puteți folosi dovleac la conservă sau proaspăt copt.

Citește