Cârnați Thuringer la cuptor cu ardei, roșii și ceapă. O rețetă rapidă și delicioasă.
Cârnați Thuringer la cuptor cu ardei, roșii și ceapă. O rețetă rapidă și delicioasă.
O rețetă inspirată de bucătăria mexicană, delicioasă și foarte ușor de realizat! Un taco reinventat!
Rețeta mea este pentru un „taco” nepicant, însă puteți adăuga sau înlocui orice condimente doriți.
Tot timpul am crezut ca este complicat să fac sosul pentru aceste paste, dar după ce am încercat prima dată mi-am schimbat părerea! Apelez la aceste paste atunci când îmi e foarte foame și nu am timp să pregătesc ceva mai complicat și uneori când avem prieteni invitați la noi! Sunt pe placul tuturor și nu necesită mult timp de gătire!
Coaste de porc marinate si rumenite in cuptor cu crusta de miere si boia afumata, servite langa piureul de mazare.
O rețetă delicioasă și la îndemana oricui.
Am incercat aceasta reteta si este absolut splendida, cred ca este preferata mea! Nu necesita foarte mult talent in bucatarie cat necesita sa stii sa dai guat mancarii si sa pui cantitati corecte.
Va recomand cu incredere sa incercati!
Gulașul este o mâncare tradițională maghiară, care in decursul timpului i-a fermecat si pe români. Mai cunoscută în țară noastră este denumirea de tocăniță, însă rețeta este in mare neschimbată.
În Arad, județul situat la granița cu Ungaria, în fiecare an au loc mai multe festivaluri de ceaune, cum ar fi festivalul vânătorilor de la Bata, la care particip cu mare drag in fiecare ediție in tot anul de cand a fost înființat, la care am câștigat locul 1-2 la gulașul de mistreț. Aici ,bucătari profesioniști sau amatori se întrec în prepararea celebrului gulaș vânătoresc.
Acum fiecare bucătar folosește rețeta pe care o consideră a fi cea mai gustoasă, însă fără anumite alimente nu ar fi la fel de gustoasă.
Un brunch perfect.
Crochete super crocante la exterior și moi în interior.
Când gătești pentru mai multe persoane trebuie nu doar să fii foarte EFICIENT ci și foarte CREATIV. Iar când invitații sunt unii pretențioși, preparatul tău trebuie să fie atât ATRACTIV cât și GUSTOS. Iar dacă apariția lui produce și ‘ploaie în gură” ești pe drumul către succes!
Unul dintre preparatele cele mai ușor de făcut când gătești pentru o gașcă de iubitori de carne de porc este Pulpa de porc Party style. Îl pregătești din timp și îl lași în cuptor ore întregi până te concentrezi la restul preparatelor care îți solicită prezența.
O poți servi atât caldă, cât și câteva ore după ce a fost scoasă din cuptor alături de diferite garnituri, dar și în zilele următoare sub formă de sandvich, shaorma, sau alt preparat preferat cu friptură de porc.
Aceasta este versiunea mea de pulpă de porc cu sos de coniac numa bună pentru un party memorabil!