Rețeta aceasta este foarte simplu de făcut. Putem servi atât la prânz cât și la cină, dar e o idee bună și la o mică petrecere dacă nu avem foarte mult timp la dispoziție.
Rețeta aceasta este foarte simplu de făcut. Putem servi atât la prânz cât și la cină, dar e o idee bună și la o mică petrecere dacă nu avem foarte mult timp la dispoziție.
Un piure de cartofi cremos, și super ușor de făcut cu doar 4 ingrediente.
Balmoșul este una din mancarurile de baza ale ciobanilor. Balmoșul este de multe ori confundată cu o banală mămăliga, dar are la bază tot alaiul, dar nu fierbe in apă ci în zer(sau jintuială).
Un mic dejun Moldovenesc as spune sau atunci cand se doreste sa se manance ca la bunica sau cand exista pofta de patiserie. Lipiile pot fi personalizate daca nu va plac verdeturile (ceapa, marar) se pot omite si se pot face simple doar cu branza, daca se doreste ceva dulce se poate pune dulceata, cicolata sau fructe.
Intotdeauna o alegere buna atunci cand vreti sa va rasfatati.
Rețeta aceasta îmi amintește foarte mult de copilăria mea. E o rețeta simplă, doar o singură problemă are: se termină foarte repede.
Langoși cu brânză, crocanți la exterior și moi în interior.
O cremă de zahăr ars perfectă, rapidă și delicioasă când o consumi rece.
Cartofi la cuptor cu parmezan si patrunjel.
Salata nelipsita de pe masa de Paște.
Sarmale cu mămăliguță.