Drob de miel cu ou si prapure de porc.
Drob de miel cu ou si prapure de porc.
Crochete super crocante la exterior și moi în interior.
Am facut o pasiune pentru paste, de aceea mereu incerc sa fac altfel.
Dupa cateva incercari am gasit o metoda destul de buna pentru a avea o portie de paste fresh, asa ca am ales sa o impartasesc.
Aripioare bune si crocante, perfecte langa un sos si cartofi prăjiți.
Când gătești pentru mai multe persoane trebuie nu doar să fii foarte EFICIENT ci și foarte CREATIV. Iar când invitații sunt unii pretențioși, preparatul tău trebuie să fie atât ATRACTIV cât și GUSTOS. Iar dacă apariția lui produce și ‘ploaie în gură” ești pe drumul către succes!
Unul dintre preparatele cele mai ușor de făcut când gătești pentru o gașcă de iubitori de carne de porc este Pulpa de porc Party style. Îl pregătești din timp și îl lași în cuptor ore întregi până te concentrezi la restul preparatelor care îți solicită prezența.
O poți servi atât caldă, cât și câteva ore după ce a fost scoasă din cuptor alături de diferite garnituri, dar și în zilele următoare sub formă de sandvich, shaorma, sau alt preparat preferat cu friptură de porc.
Aceasta este versiunea mea de pulpă de porc cu sos de coniac numa bună pentru un party memorabil!
O rețetă indiană, dar simplă, cu pui, curry, smântână și orez.
Această feiptura de cocoș este una clasică, cu mult usturoi și condimente.
O lasagna cu mai multă savoare.
Mușchiuleț de pui la grătar cu garnitură de mix legume fierte și la grătar.
Dovlecelul este o legumă foarte ușor de gătit și dacă e preprată corect, foarte gustoasă. Este o garnitură foarte ușoară pe care trebuie să o încercați.