Categorie: Rețete cu Carne

Friptură de miel cu usturoi și tocană de cartofi la cuptor

O pulpă de miel va fi suficientă pentru opt persoane, dacă este însoțită de o garnitură sățioasă de cartofi și este completată cu spată de miel sau de berbecuț. Fă-ți viața ușoară și servește acest fel cu fasole verde sau mazăre și cu spanac înăbușit.

Citește
 

Pulpă de miel cu cimbru

Pulpa de miel este potrivită pentru orice moment al anului, dar mai ales de Paste. Prepar-o cu cimbru și va fi pe placul tuturor.

Citește
 

Paté din ficat de vită

Pateul nu ar trebui să lipsească niciodată de pe mesele festive. Pe lângă gustul aparte, este și foarte ușor de făcut.

Citește
 

Lasagna tradițională

Lasagna este preparatul ideal pentru zilele în care te simți lipsit de energie și ai nevoie de o masă sățioasă și gustoasă. Mai mult decât atât, fiind ușor de preparat, lasagna este ideală pentru mesele în familie.

Citește