O rețetă de hibrid de burrito-quesadilla, cu lipii de casă și umplutură mai puțin obișnuită.
O rețetă de hibrid de burrito-quesadilla, cu lipii de casă și umplutură mai puțin obișnuită.
O rețeță de mâncare asiatică nu foarte pretențioasă, adaptată locației.Aromele se imbina perfect in a reda gustul traditional.
De Sărbători, am pregătit cotlet de porc la cuptor, cu costițe, cartofi și mirodenii. Coastele afumate i-au dat o aromă nemaipomenită, însă tot ele s-au mâncat primele (cine nu iubește coastele?) Usturoiul și rozmarinul sunt mirodeniile noastre preferate, dau o aromă deosebită.
Filé de crap în aluat de bere, decorat cu roşii cherry, servit cu lămâie, portocală şi mămăliguţă caldă.
O reteta de paste super rapida si super gustoasa care sigur o sa va placa.
Săptămâna aceasta, am pregătit împreună cu familia mea toba de casă și, odată cu aceasta, și lebărul. Astfel, am dat deoparte pentru lebăr puțină inimă fiartă pentru tobă și, separat, am fiert special pentru lebăr fleică și ficat. Am pus-o în maț de porc, din cele pentru cârnați, pentru că nu ne plac cele crețe, dar asta ține de gust, fiecare le face cum îi place.
Cireșel a fost foarte încântat de aceste chiftele, deși a mâncat carne de ied pentru prima dată.
A savurat vreo 3 bucăți dintr-o lovitură.
Au mers de minune cu gnocchi, dar și alături de o salată de vară, din roșii, ardei gras și castraveți.
În weekend am făcut o porție mai mare de sos bolognese, cu gândul să mai și congelez pentru zile cu mai puțin timp la dispoziție.
Cum a fost gata am servit o parte cu niște paste, că pastele nu sunt refuzate sub nicio formă, doar știți.
Ce voiam să congelez, însă, a fost savurat a doua zi, sub formă de shepherd’s pie – plăcinta ciobanului.
Spun “sub formă de…”, căci aceasta se gătește cu carne de miel, de unde și numele acesteia.
Am scutit astfel timpul în care aș fi pregătit altă umplutură, special pentru aceasta.
O tochitură cu mămăligă nu cred că refuză nimeni!
Ce ziceți, am sau nu dreptate?
Săptămâna trecută am făcut o delicioasă ruladă umplută cu legume.
La noi s-a mâncat imediat, caldă, însă poate fi o variantă excelentă pentru a fi consumată și rece.
Poate fi servită dimineața la micul dejun sau luată la pachet, fără probleme.
Se feliază foarte ușor chiar și caldă, dacă folosiți un cuțit cu lama bine ascuțită.
Trebuie neapărat să o încercați! Noi facem și weekend-ul acesta cu siguranță.