O reteta care va face carnea foarte frageda.
O reteta care va face carnea foarte frageda.
O rețetă delicioasă de vită! O să vă placa la nebunie!
Au o aroma discreta de nuca de cocos si evident sunt mult mai sanatoase decat cele preparate la tigaie.
O idee super buna pentru un pranz sau o cina. O sa va placa mult aceasta reteta!
Atunci când stăm acasă și vrem să gătim ceva bun bunuț de tot ! 🙂
Aceasta reteta este de la un prieten drag mie, parte din familia noastra.
Foarte usor de facut, asa ca, luati repejor un pix si o foaie si notati , dupa cum urmeaza:
Ne plac tare mult pastele artizanale, iar de data aceasta lășcuțele au fost vedetă în preparatul de mai jos.
Gustul delicios al cărnii de rață se potrivește de minune cu dulceața mandarinelor, bobițele acrișoare de rodie, ruccola și valeriana, cu gust delicat de nucă. Te invit să încerci și tu această salată ușoară și răcoritoare.
Carnea de rață e super gustoasă și dulce, motiv pentru care am asociat-o cu un piure intens aromat de păstârnac și am balansat totul cu aroma acrișoară a unui sos de fructe roșii. Un adevărat deliciu, potrivit pentru ocazii speciale! Nu uita să deschizi și o sticlă de vin!
Supa de cocos cu taitei este un preparat bogat in proteine usoare, vitamine, minerale si fier din legume.