Focaccia cu roșii, măsline și ulei de măsline crescuta cu maia naturala (sourdough) .
Focaccia cu roșii, măsline și ulei de măsline crescuta cu maia naturala (sourdough) .
Cand ma gandesc la ce numeste americanul „comfort food” imi apare instant in minte aceasta imagine : terci de ovaz cu aroma de prajitura de mere. Ceva din combinatia delicioasa dintre mere, scortisoara si nuci de pecan cuibarita intr-un terci cald si bogat nutritiv imi da senzatia de caldura si acasa. Recomand acest mic dejun in diminetile friguroase, innorate sau atunci cand ai nevoie de inca 5 minute de relaxare pana cand incepe cu toata forta o noua zi. Aceasta mancare este pur si simplu o imbratisare reconfortanta!
Pizza cu gustul celei comandate la tine acasă.
Salata nelipsita de pe masa de Paște.
Un desert rapid si delicios.
Tortilla cu pui și legume, sau cum imi place mie să o numesc, shaorma sănătoasă… cu gust și multă textură.
Catite americane (pancakes) vegane- fara lapte si oua.
Drob fără carne cu soia și legume .
Nutritiv și gustos.
Ouă ochiuri în pâine la cuptor.