Categorie: Reţete Mic Dejun / Brunch

Madelene cu ciocolată și lămâie

Madelenele de ciocolată și lămâie, se prepară extrem de ușor și vor fi pe placul tuturor, fără excepție. Combinația acestor gusturi și arome, precum cacao și lămâia oferă o impresie de neuitat pentru un aluat obișnuit la prima vedere. Madelenele sunt foarte gustoase și gingașe, au o textură fragedă și foarte pufoasă.
Serviți madelenele cu o cafea aromată !

Citește
 

Salată de vinete

Salata de vinete este unul dintre cele mai apreciate preparate în sezonul cald. Aroma intensă a vinetelor proaspăt coapte, accentuată de ingrediente aromatice, precum usturoiul, poate fi obținută cu ușurință, fără să fii un maestru al bucătăriei, dacă știi câteva secrete.

Citește
 

Cornuri cu vișine

Dimineață sau după amiaza, cornurile din aluat franțuzesc, umplute cu gem aromat, merg perfect alături de o ceașcă de cafea sau de ceai.

Citește
 

Plăcinte la tigaie cu brânză de vaci și verdeață

Plăcintele cu brânză și verdeață sunt ideale pentru un prânz rapid, mic dejun la pachet sau o gustare la îndemână. Aceste plăcinte îmi amintesc de copilărie și de acele zile in care bunica stătea și cocea pe plita aceste plăcinte delicioase.

Citește
 

Bagels

Acești covrigi din aluat dospit, fierți în apă, iar apoi copți, sunt delicioși dacă se servesc proaspeți, umpluți cu cremă de brânză și somon afumat.
În New York sunt deosebit de apreciați.

Citește
 

Minimadlene cu vanilie

De ce acest deliciu celebru a fost abandonat de patiseria industrială ?
Uitați de madlenele grase și burtoase din supermarketuri și preparați această rețetă care va fi o incredibilă revelație : parfum, textură

Citește