Brânza burrata, cu textura ei cremoasă și gustul fin și discret, se potrivește de minune cu o tocăniță de ciuperci și o mămăligă. Combinația e suuuuper delicioasă!
Brânza burrata, cu textura ei cremoasă și gustul fin și discret, se potrivește de minune cu o tocăniță de ciuperci și o mămăligă. Combinația e suuuuper delicioasă!
Carnea de rață e super gustoasă și dulce, motiv pentru care am asociat-o cu un piure intens aromat de păstârnac și am balansat totul cu aroma acrișoară a unui sos de fructe roșii. Un adevărat deliciu, potrivit pentru ocazii speciale! Nu uita să deschizi și o sticlă de vin!
Lintea roșie se potrivește de minune cu aroma intensă a ardeiului, așa că am pregătit o supă cremă delicioasă de linte roșie și ardei copt, decorată cu brânză feta și rondele de ceapă verde. O explozie de arome care te va cuceri de la prima înghițitură.
Tartă cu zucchini și leuștean, o nouă rețetă care pune în valoare aroma specială a leușteanului. În combinație cu zucchini și cheddar, a rezultat o tartă delicioasă, cu un blat aromat din fulgi de ovăz. Vă invit la degustat!
Surprinzător, dar se poate face și soufflé de leuștean și e atât de gustos și pufos că nici nu-ți imaginezi! Gustul deosebit al cheddar-ului complimentează atât de bine aroma intensă a leușteanului, iar rezultatul e peste așteptări!
Cu o textură aproape identică cu burta de vită, ciorba de burtă vegetariană cu pleurotus e un adevărat deliciu, iar eu prefer să adaug și puțini hribi pentru aroma lor deosebită. Fie că sunteți vegetarieni sau doar vreți să mâncați ceva mai ușor, ciorba de pleutorus se gătește super ușor și are un gust de vis! Trebuie neapărat să o încercați!
O reteta delicioasa si bogata in vitamine!
O combinatie foarte buna, pe placul bebelusilor!
Prin combinatia ingredientelor folosite, acest piure devine un preparat rafinat si hranitor.
O combinatie delicioasa pentru un mic dejun sanatos!