Categorie: Reţete Prânz

Chiftele pufoase

Știați că se pot face chiftele pufoase și delicioase chiar și la cuptor?
Vă spun în cele ce urmează cum le pregătesc eu.

Citește
 

Burger

Hamburgerul vă poate salva orice cină din timpul săptămânii, dar poate fi și o creație gourmet pe care să o serviți la masă – dacă este corect gătit. Cei mai buni hamburgeri pornesc de la o carne de calitate superioară. Este de preferat să tocați voi carnea acasă, nu să o cumpărați gata tocată, pentru că aveți mult mai mult control asupra felului în care o tocați și a calității cărnii folosite.

Citește
 

Gulaș de vită

Preparatul de astăzi s-a mâncat ca pâinea caldă și mâine repetăm, căci soțul nu s-a săturat în seara aceasta. Concluzia lui: „diviiiiiin, dar puțin”.

Citește
 

Gnocchi cu sos de roșii coapte și pesto homemade

Gnocchi cu sos de roșii coapte și pesto… curcubeu pe cerul gurii.
Acum ceva timp vă povesteam cât de mult ne plăcea să urmărim emisiunile culinare de pe Paprika Tv.
Cele mai urmărite erau cele ale preferaților noștri: Nigella Lawson, Gordon Ramsay, Raymond Blanc, Nadiya Hussain, Jamie Oliver etc.
De când a apărut Cireșel, însă, acest lucru se întâmplă mai rar, seara, după ce adoarme el, când sunt prea obosită să mai lucrez.
Încă de când am văzut rețeta de gnocchi a lui Jamie, mi-am dorit să o testăm.
Pentru sosul de roșii, n-am folosit roșii cherry, ci roșii mari, de grădină. Nu vă puteți imagina ce aromă a invadat toată bucătăria!!!
Și da, confirm, e cel mai simplu, rapid și delicios sos, mai ales cu asemenea minunății din natură.

Citește
 

Falafel

Vã poftim la falafel!
Pentru că ne place foarte mult spanacul l-am folosit și pe el, deși în rețeta originală nu apare.

Citește