Un aperitiv inedit pentru musafirii tai.
Un aperitiv inedit pentru musafirii tai.
Focaccia este o paine plata, traditional din frumoasa peninsula Italia. Poate fi consumata ca si aperitiv, paine de masa, pentru complimentarea multor preparate, ca paine pentru sandwich-uri sau pur si simplu ca un snack, atat de gustoasa si de versatila este. Aluatul este foarte usor de preparat si se aseamana foarte mult cu cel de pizza, si poate fi complimentat de parmezan, usturoi, rozmarin, busuioc si multe altele, doar de putina imaginatie aveti nevoie.
Tarta sarata cu prosciutto si gorzonzola
cele mai simple pogacele pe care le-am facut pana acuma 🙂
Le puteti servii drept aperitiv (cald sau rece), masa principala sau cina.
Astăzi vă voi arata cum să transformați banala brânză cu ceapă într-un aperitiv festiv. Sper să vă placă și să le pregătiți pentru cei dragi!
Saratelele sunt o modalitate buna de a nu irosi resturile de branza. O reteta usoara care poate fi preparata impreuna cu cei mici sub diferite forme.
O reteta super rapida si cu putine ingrediente. E perfecta pentru completarea unui aperitiv :).
Un preparat rapid care cu siguranță îți va încântă papilele gustative. Este o combinație de carne ușoară de pui și branza care împreună cu baconul și castravetele murat îți oferă un echilibru al gusturilor.
Un mic dejun sau un brunch delicios gata în doar câteva minute: quesadilla cu pui și legume mexicane.