In weekend am facut familiei o budinca cu legume si muschi file. Va las si voua reteta pentru inspiratie. Salveaza pentru mai tarziu, poate incerci si tu!
In weekend am facut familiei o budinca cu legume si muschi file. Va las si voua reteta pentru inspiratie. Salveaza pentru mai tarziu, poate incerci si tu!
Imi place mult acest aluat pentru ca este fraged si bun, se face rapid, nu are nevoie de repaus si cel mai important: poate fi facut complet vegan. Unde mai pui ca il puteti folosi in preparatele voastre sarate sau chiar dulci?
Acest preparat mexican dar cu arome mai putin mexicane se realizeaza foarte rapid si este foarte gustos. Reteta este pentru 4 portii.
Sunt perfecte pentru pranz rapid, pentru calatorii sau pentru copii mofturosi. Un fel de pizza impaturita, dar altfel.
Un aperitiv foarte ușor pentru masa de Crăciun sau mesele în familie din perioada sărbătorilor de iarnă. Toți iubitorii de brânză și spanac îl vor adora.
Cireșel a fost foarte încântat de aceste chiftele, deși a mâncat carne de ied pentru prima dată.
A savurat vreo 3 bucăți dintr-o lovitură.
Au mers de minune cu gnocchi, dar și alături de o salată de vară, din roșii, ardei gras și castraveți.
Săptămâna trecută am savurat o delicioasă tartă rustică cu brânză și dovlecei.
Tare bine am făcut, căci această combinație ne-a cucerit.
Acest preparat este tare apreciat de către noi.
Poate fi servit acasă sau în deplasare și este foarte versatil, întrucât poate avea umplutură “sărată” sau “dulce”.
Deși nu avem alergii, pe blog veți regăsi mai des rețete fără ouă, fără lactate, fără gluten, în funcție de cum mi-am organizat meniul săptămânal, pentru a nu fi nevoită să gătesc mereu separat pentru mine.
Această tartă am pregătit-o pentru toată familia, dar fără făină de grâu, căci eu o evit cât pot de mult.
Săptămâna trecută am făcut o delicioasă ruladă umplută cu legume.
La noi s-a mâncat imediat, caldă, însă poate fi o variantă excelentă pentru a fi consumată și rece.
Poate fi servită dimineața la micul dejun sau luată la pachet, fără probleme.
Se feliază foarte ușor chiar și caldă, dacă folosiți un cuțit cu lama bine ascuțită.
Trebuie neapărat să o încercați! Noi facem și weekend-ul acesta cu siguranță.