În Statele Unite, cofetăriile oferă adesea blondine, prăjituri cu un gust între fursecuri și negrese. O descoperire gustoasă pe care Guillemette ne propune să o încercăm și noi.
În Statele Unite, cofetăriile oferă adesea blondine, prăjituri cu un gust între fursecuri și negrese. O descoperire gustoasă pe care Guillemette ne propune să o încercăm și noi.
Banană cu o consistență moale, fulgi de ovăz crocanți …
O variantă de fursecuri care s-ar putea afla pe masă la micul dejun al celor mai pofticioși.
Bineînteles, se găsesc nenumărate feluri de pișcoturi pe rafturile supermarketurilor, uneori chiar de bună calitate, dar nu vor fi niciodată la fel de gustoase ca acelea de casă…
Un bun motiv ca să vă lansați în realizarea, destul de simplă, a acestor prăjiturele veșnic la modă.
Rețetă vegană, fără zahăr
Ideală ca gustare înainte sau după antrenament.
O reteta de biscuiti vegani, absolut necesari langa cafea!
Usor de realizat si foarte aromati.
Pot fi consumati si de copii, ideali pt snackul de la scoala.
Sunt ușor de pregătit, ideale în orice moment al zilei, foarte fragede și delicioase.
Este o combinatie de brownie si cheesecake.
Usor de realizat si cu un aspect placut, e perfecta pentru zile aniversare, sarbatori sau o masa organizata.
Are un nivel scazut de carbohidrati.
Negresa este una din cele mai populare prăjituri de casă, cu gust inconfundabil de cacao și miez moale, este ușor de preparat și potrivit pentru orice ocazie.
Un desert cu un gust divin, care cucerește prin miezul cremos, înecat în ciocolată.