Categorie: Deserturi la Farfurie

Prăjitură rapidă cu piersici, griș și miere

Este minunat să ai la îndemână o rețetă de prăjitura rapidă și simplă pentru acele zile în care nu vrei să faci ceva prea elaborat. Din cauză că am folosit un sirop aromat de miere și portocale este o prăjitură foarte fragedă și light, nu foarte dulce ceea ce o face perfectă cu o cupă de înghețată de vanilie alături. Puteți înlocui piersicile cu alte fructe, cum ar fi caise, prune sau cireșe, dar nu utilizați fructe de pădure exagerat de suculente, cum ar fi căpșuni sau zmeură deoarece va ieși prea moale.

Citește
 

Cheesecake cu mure, ciocolată albă și lâmâie

Îmi place să mă bucur de fiecare fruct în sezonul lui, pentru că atunci atinge apogeul gustului și al savorii. Și uite așa, a venit rândul murelor, pe care le-am integrat într-un cheesecake fresh (ca doar e vară 🙂), cremos și cu note acrișoare de lămâie. Nu știu cât de mult vorbesc pozele de la sine, dar vă garantez că e delicioasă.

Citește
 

Blondine cu zmeură și ciocolată albă

Pentru mine, negresele și blondinele perfecte sunt simple, rapide, cu o textură moale si gooey, iar pe timp de vară ador combinația cu fructe acrișoare. Fiind sezonul zmeurei a trebuit să încerc această rețetă și rezultatul nu a dezamăgit 🤤.

Citește
 

Pain viennoise, cu ciocolată și aluat de casă

Pain viennoise, cunocute și ca pain au chocolat sau chocolatine, sunt delicii ale patiseriei vieneze. Le-am pregătit cu aluat de casă și le-am umplut cu bețigașe de ciocolată cu mentă și altele cu cappuccino. La final, le-am uns cu sirop din dulceață de piersici, pentru un luciu frumos.

Citește
 

Tort cu zmeură, pictat cu flori, lavandă și spice

Azi împlinesc 33 de ani. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am realizat până acum. Nu mă simt nici tânără, nici bătrână. Încă am o grămadă de așteptări, aștept marea iubire, îmi doresc să-mi întemeiez o familie și să am o emisiune culinară, să-mi public cărți cu rețete și să-mi împărtășesc cu voi rețetele. Vă mulțumesc tuturor pentru fiecare apreciere la rețetele mele!

Am pregătit un tort pictat, cu flori de lavandă, sânziană și spice. Pentru umplutură, am folosit mascarpone, frișcă, apă de flori de portocal, coajă de lămâie și zmeură proaspătă. Ador zmeura.

Citește