O reteta simpla, rapida si delicioasa!
O reteta simpla, rapida si delicioasa!
Știu că ați așteptat cu sufletul la gură această rețetă pe care v-am lăudat-o, așa că am făcut tot posibilul să finalizez detaliile.
Ce trebuie să faceți voi acum?
Să o testați și să reveniți neapărat cu feedback, să nu vină laudele doar din partea noastră.
Lăsând gluma la o parte, această banana bread este de departe cea mai reușită variantă din punctul nostru de vedere.
Este pufoasă, aerată, foarte puțin umedă, deși conține banane, este fără zahăr adăugat, fără lactate, fără ouă și chiar fără gluten.
În cazul unei intoleranțe la gluten, aveți grijă să optați pentru o variantă de fulgi fără gluten.
Batoane raw cu cocos și arahide
V-am tot spus că am mai făcut schimbări în alimentație, deși nu făceam excese nici înainte (doar la dulciuri mă abțineam cam greu, mă înțelegeți cu siguranță).
De data aceasta însă motivația a fost mai puternică și am renunțat și la dulciuri. Doar în weekend ne mai răsfățăm cu astfel de plăceri nevinovate.
Sunt dulciuri pregătite în casă și le consumăm cu moderație chiar și în ziua cu pricina.
Am gătit ceva delicios pentru micuța mea .
Niște brioșe delicioase ce au fost pe placul ei.
Sper să vă placă și vouă !
Săptămâna aceasta am făcut niște madeleines cu mascarpone și am testat și făina manitoba, pe care îmi doream să o testez de ceva timp.
Au ieșit niște „norișori” super pufoși, care au fost devorați de îndată ce s-au răcit.
Trebuie să încercați și voi această rețetă!
Când am făcut ultima comandă online am pus în coș și o pungă de fasole neagră, cu gândul să fac niște trufe.
Da, da, ați citit bine, trufe.
Toți din casă le-au mâncat pe nerăsuflate, fără să știe ce conțin.
Când au aflat, tare s-au mirat.
Cine a zis că nu poți mânca pancakes când ești la dietă?
Ei, bine, se poate! Moderația este cheia.
Un experiment în căutarea unor deserturi mai sănătoase: chec cu ciocolată și coacăze roșii. Ce are acest chec special? Este cu zahăr de cocos, o variantă puțin mai sănătoasă a zahărului rafinat, dar și cu aromă puternică și delicioasă de caramel. Totodată, este un chec fătă gluten, cu făină de castane, o făină dulce și aromată, perfectă pentru un desert deosebit.
Biscuiții cu ovăz și banane sunt metoda perfectă de a nu face risipă și de a folosi bananele bine coapte, care nu mai arată apetisant, dar au un gust intens și gustos. Combinația cu fulgi de ovăz, nucă și merișoare, îi face și sănătoși, fiind fără făină și zahăr.
O combinatie delicioasa pentru un mic dejun sanatos!