Categorie: Friptură

Mancare de iepure cu ceapa, vin si rosii cherry

Daca acum ceva timp aveam dificultati in a gati carnea de iepure, un vas bun si imaginatia mi-au ”dat aripi”. Recomand un astfel de vas din ceramica, cu capac unde sa adaugati carnea si restul ingredientelor alese si ”sa uitati” de el pe aragaz sau in cuptor vreo ora. Carnea devine foarte frageda si capata un gust minunat!

Citește
 

Ruladă de porc în mantie de șuncă

Am pregătit această ruladă de porc umplută cu legume delicioase: mazăre, orez, morcov, apoi am învelit-o în șuncă. Eu am obținut din această bucată 8 felii (4 porții), am pregătit mai mult amestec de legume, astfel încât ce rămâne de la umplut l-am sotat în unt și l-am servit ca garnitură, pe lângă salată.

Citește
 

Cotlet de porc, cu legume și mirodenii, la cuptor

De Sărbători, am pregătit cotlet de porc la cuptor, cu costițe, cartofi și mirodenii. Coastele afumate i-au dat o aromă nemaipomenită, însă tot ele s-au mâncat primele (cine nu iubește coastele?) Usturoiul și rozmarinul sunt mirodeniile noastre preferate, dau o aromă deosebită.

Citește
 

Pulled pork burger

Pulled pork burger a fost primul preparat pe care l-am pregătit când am achiziționat slowcooker-ul, acum aproape 4 ani.
Până acum, însă, nu am reușit să îi dedic o postare pe blog, căci de fiecare dată pofta era prea mare și nu reușeam să îl imortalizez.

Citește