O nouă pâine în formă de nor, de data aceasta, cu bere în aluat și cimbru deasupra (care s-a scuturat ușor de la împăturirea în șervet). Distractiv de făcut și de desfăcut, ca să o împarți cu cei dragi.
O nouă pâine în formă de nor, de data aceasta, cu bere în aluat și cimbru deasupra (care s-a scuturat ușor de la împăturirea în șervet). Distractiv de făcut și de desfăcut, ca să o împarți cu cei dragi.
O reteta simpla ce nu necesita framantare, pentru o paine rustica si aromata.
Foarte buni.Pot înlocui cu succes pâinea.
Adugă un strop de culoare într-un preparat rapid și simplu de făcut! Promit că toată lumea o să fie încântată!
Din ingredientele propuse vei obține 3 bucăți de focaccia similare cu cea din poza atașată.
Desi sunt mai mult pretentioase decat dificile, aceste painici asiatice, merita orice sacrificiu, rezultatul final fiind un norisor in miniatura, absolut delicios.
Focaccia este o paine plata, traditional din frumoasa peninsula Italia. Poate fi consumata ca si aperitiv, paine de masa, pentru complimentarea multor preparate, ca paine pentru sandwich-uri sau pur si simplu ca un snack, atat de gustoasa si de versatila este. Aluatul este foarte usor de preparat si se aseamana foarte mult cu cel de pizza, si poate fi complimentat de parmezan, usturoi, rozmarin, busuioc si multe altele, doar de putina imaginatie aveti nevoie.
Chifle pufoase și gustoase, perfecte pentru cei pasionati de burgerii facuti acasa.
Paine de casa fara agenti de afanare sau zahar.
Painea cea de toate zilele dupa reteta lui Sorin Bontea.
O paine dulce, cu aroma fina de banana, perfecta pentru micul dejun!