Painea cea de toate zilele dupa reteta lui Sorin Bontea.
Painea cea de toate zilele dupa reteta lui Sorin Bontea.
Crocante, fragede, ușor de făcut și bune de nu te mai saturi.
Le puteti servii drept aperitiv (cald sau rece), masa principala sau cina.
Pizza cu blat pufos și gust desăvârșit de bun!
Toată lumea iubește pizza iar secretul pentru o pizza bună stă în blat. Va prezint o rețetă simplă de blat care, alaturi de toppingurile preferate, va face pizza de casă un adevărat deliciu.
Acest preparat ne duce cu gândul la peisajele frumoase de pe tărâmul asiatic!
Cand vrei sa pierzi timpul in bucatarie cu jumatatea ta la un „pahar de vorba”ai timp berechet de povestit si apoi de rontait!
Rontz-Crantz!
Langoși cu brânză, crocanți la exterior și moi în interior.
O pâine gustoasa, cu ingrediente puține.
Rețeta originală de Kouluria presupune scăldarea covrigilor câteva secunde în apă cu puțin petimezi (un fel de must), înainte de a-i da la cuptor, mustul se poate înlocui cu miere.
Ce am adăugat nou: am pus 2 lingurițe de pastă tahini în aluat, pentru că încă mai am borcanul de tahini primit de Crăciun, de la sora mea mai mare și, în afară de hummus, am zis să-l încerc și la alte preparate.