Categorie: Patiserie

Tarta veggie cu praz, pleurotus si masline

Curatenia de primavara include si curatenia din frigider, sa ne folosim de produsele mai vechi sau aproape de starea de expirare. De aici m-am inspirat sa fac o tarta delicioasa, fresh, doar din legume diverse pe care le aveam in frigider si care cereau sa fie gatite.
Aceasta tarta merge atat la pranz, alaturi de o salata fresh de primavara sau pentru o cina mai light.

Recomand ca si inspiratie propriul frigider, atunci cand realizam tot felul de mancaruri delicioase, astfel incercam si temperarea risipei.

Citește
 

Bananabread obsession

Este desertul acela de care nu te mai saturi. Il poti servi dimineata langa o cana fierbinte de cafea sau ceai, intre mese cand simti nevoia de ceva dulce, dar sanatos si chiar in pachetelul copiilor pentru scoala.

Citește
 

Saraberne

Sarabernele sunt niste prajiturele fine, cremoase, dulci si aromate care se topesc in gura.

Citește
 

Pască cu aluat pufos fără zahăr

Sincer, nu intenționam să fac anul acesta o pască cu aluat, fără zahăr, mai ales că pasca fără aluat din anii trecuți, realizată special pentru Cireșel, a avut un real succes chiar și în rândul adulților.

Totuși, acum ceva timp am testat un aluat de care ne-am îndrăgostit.

Aveam și niște curmale Medjool, așa că pentru jumătate de aluat am realizat o umplutură toddler friendly, iar rezultatul a fost tare asemănător cu o pască.

Citește