Hot cross buns sunt chifle dulci, foarte aromate, pline de scorțișoară și fructe uscate. Sunt tradiționale din UK, Noua Zeelandă, Australia, India și se mănâncă în Vinerea Mare. Sunt decorate cu o cruce pentru a marca sfârșitul postului.
Hot cross buns sunt chifle dulci, foarte aromate, pline de scorțișoară și fructe uscate. Sunt tradiționale din UK, Noua Zeelandă, Australia, India și se mănâncă în Vinerea Mare. Sunt decorate cu o cruce pentru a marca sfârșitul postului.
Rapid, gustos si sanatos. Nu necesita alta descriere:D
Aceste „tigarete” cred ca sunt preparatul meu preferat din toata bucataria turceasca. Au o textura perfecta, fiind moi si cremoase in interior, iar in exterior fiind foarte crocante. De aceea se recomanda sa fie consumate imediat dupa ce sunt preparate.
O alternativa de briose cu „branza” vegana. Si va dau si un tip, cand vreti sa faceti preparate vegane la cuptor si preparatul necesita oua, inlocuim un ou cu 1 lingurita otet si 1 lingurita praf de copt.
O reteta cu scurtatura pentru oameni lenesi. Cand nu ai chef sa te complici, cum am facut si eu, aleg tot timpul scurtaturi pentru preparate, asa ca tot timpul in congelator voi avea aluat de pizza cumparat.
Una dintre cele mai rapide si cele mai gustoase placinte. Merg de minune intr-o zi de weekend la micul dejun.
Ati incercat sa preparati galette sarate? Daca nu, trebuie sa incepeti fix cu aceasta reteta. Este o idee perfecta pentru un pranz, brunch, sau de luat la pachet. Combinatia de ciuperci si branza gorgonzola este una castigatoare.
Clafoutis cu roșii cherry este o rețetă simplă și foarte ușoară. Poate fi preparată în sute de variante, dulci sau sărate, cu fructe sau legume.
In weekend am facut familiei o budinca cu legume si muschi file. Va las si voua reteta pentru inspiratie. Salveaza pentru mai tarziu, poate incerci si tu!
Îmi place să pregătesc torturi, dar și mai mult îmi place să le decorez. Am reușit în sfârșit să-mi cumpăr pastă pentru dantelă, așa că am pregătit dantele de zahăr colorate. Sunt delicate, de efect și nu mai ai nevoie de alte decoruri (care doar vor încărca vizual tortul), dacă dorești ca dantela să rămână în centrul atenției. Are gust de foaie de napolitană, nu e așa de dulce. Le poți colora cum vrei și te distrezi decorând. O să-ți spun și care e cea mai bună variantă de uscare, mai pe larg, în rețetă.