Categorie: Porc

Cârnaţi de casă

Îmi plac mult cârnații de casă, cu boia dulce, usturoi și cimbru, sunt simpli, dar cei mai gustoși.

Citește
 

Pulpa de porc in sos barbeque

Pulpa de porc la cuptor cu cea mai BUNA marinata preparata in jumatate de ora! Folosind ingrediente minime, carnea noastra de porc la cuptor va fi incarcata cu o aroma deosebita. Perfect pentru cina in orice seara a saptamanii.

Citește
 

Cotlete de porc cu miere si usturoi

Cotlete de porc cu miere si usturoi, facute simplu, cu cel mai uimitor si captivant sos de usturoi cu miere din 4 ingrediente, care este atat de bun incat il veti dori in toate preparatele! Rapid si usor de facut, noua dvs. reteta de porc preferata e aici!

Citește
 

Suberek

Cu siguranta o sa iti placa aceasta reteta de suberek! Aluat foarte fraged si delicios!

Citește
 

Tobă

Un preparat tradițional nelipsit la sărbătorile românești. Preferata mea e toba, a cărui preparare implică toată familia. Nu o pregătim prea des, însă pentru că am tot cumpărat și nu ne-a plăcut (prea picantă și eu nu mâncam, ori prea multe zgârciuri, ori altele), ne-am hotărât să o pregătim în casă din nou. Am luat din timp tot ce ne-a trebuit și le-am ținut la congelator (astfel că și costul să nu fie prea mare). Am obținut 1,5 kg de tobă, cu gust incomparabil. A ieșit super și abia ne abținem să n-o mâncăm până la Crăciun! 🙂

Citește
 

Piftie de porc

Un preparat tradițional românesc, nelipsit de pe masa de sărbători, pentru că cele mai frumoase sărbători sunt în familie.

Citește
 

Supa Gulyas

E un fel de supă-tocăniţă ungurească.Eu am pregătit-o cu carne de porc, deşi se poate face şi cu carne de vită.E dulceagă, aromată cu chimen şi picantă de la boiaua iute. E foarte bună!

Citește
 

Mușchi de porc la crock-pot

Am pregătit mai demult mușchi de porc la crockpot și au fost toți încântați de el, atât de fraged a ieșit că se destrăma. Singurul meu regret a fost că nu l-am marinat înainte, ar fi fost mai aromat, așa că de data aceasta, l-am marinat cu o seară înainte. A ieșit delicios. Este un aperitiv bun pentru o gustare de după amiază, o masă frugală sau orice meniu doriți.

Citește