Categorie: Rețete Cină

Pepperonata

O rețetă clasică italiană, genul de confort food care face stomacul să danseze în zilele reci de toamnă/iarnă. Servit aici cu bulgur, dar se poate servi cu cartofi fierți, cuscus, orez sau orice altă garnitură preferați.

Citește
 

Dovlecei umpluti crocanti

Dovleacul crocant umplut cu parmezan este usor de facut si este una dintre cele mai bune modalitati de a va bucura de dovlecei! Garnitura perfecta sau gustare!

Citește
 

Galette cu branza

Daca pana acum am incercat doar galette dulce, era timpul si pentru galette sarata, asa ca am facut rapid una cu telemea de vaca si zucchini. Ce imi place la acest preparat e faptul ca se face rapid si poate fi ideal de luat la pachet sau de servit la masa de sarbatoare.

Citește
 

Quesadilla cu ciuperci si branza Cheddar

Nu e o noutate ca prefer quesadilla, e o reteta prea buna ca sa nu o pregatesti macar o data pe saptamana. De data aceasta va propun o reteta de quesadilla cu avocado, ciuperci si branza Cheddar.

Citește
 

Salată cu paste integrale și ton

Ai rămas fără idei pentru masa de prânz? Iată o rețetă care poate transforma pauza de prânz într-un răsfăț culinar: salată cu paste integrale și ton.

Cu un efort minim, de numai 20 de minute, poți pregăti această salată pentru un prânz planificat acasă sau pentru a fi luată în caserolă pentru pauza de la mijlocul unei zile petrecute la birou.

Citește
 

Ratatouille by Kutt

Franța este cea care a dat lumii măsura eleganței și a rafinamentului. Stilul și bunul gust caracteristic culturii franceze se regăsește și în preparatele culinare provenite din toate zonele geografice ale acestei țări.

Poate una dintre cele mai cunoscute nouă rețete din sud-estul provensal este Ratatouille, faimoasa tocăniță de legume originară din Nisa. Bogată în legume gătite lent la cuptor, acest fel de mâncare reprezintă o alternativă ușoară, sănătoasă și absolut delicioasă pentru o cină în familie.
Farmecul pregătirii acestui preparat constă în faptul că Ratatoille permite o oarecare libertate de exprimare a creativității bucătarului în ceea ce privește alegerea și combinarea legumelor, importantă fiind însă respectarea metodei și a pașilor de preparare.

Citește