Acest piure cremos si aromat impreuna cu aroma intensa a ciupercilor face parte din catergoria „Comfort Food” pentru mine.
Acest piure cremos si aromat impreuna cu aroma intensa a ciupercilor face parte din catergoria „Comfort Food” pentru mine.
Cred ca aceasta reteta este una dintre cele mai bune retete de paste pe care le-am facut si mancat, asa ca daca ai putin timp te rog sa le faci, nu ai sa regreti.
Acest preparat mexican dar cu arome mai putin mexicane se realizeaza foarte rapid si este foarte gustos. Reteta este pentru 4 portii.
Un preparat rapid si foarte gustos, eu aleg sa-l mananc ca pe o gustare.
O idee rapidă și delicioasă pentru masa de prânz sau cină.
Filé de crap în aluat de bere, decorat cu roşii cherry, servit cu lămâie, portocală şi mămăliguţă caldă.
O reteta de paste super rapida si super gustoasa care sigur o sa va placa.
Ador ciupercile sub orice formă și, deși când eram mică le uram, acum le ador și as putea mânca oricând și oricât, fie că vorbim de hribi, gălbiori, ghebe sau alte ciuperci. Tocană de ghebe cu smântână ce-i drept, nu țin minte sa fi mâncat vreodată, insa am mâncat acum și, acompaniată de mămăliga calda și parmezan, pot sa spun că a fost una dintre cele mai gustoase cine pe care le-am servit in ultima vreme.
Aceasta este o reteta rapida, plina de nutrienti, cu texturi foarte interesante, care va salva pranzul sau cina.
Cireșel a fost foarte încântat de aceste chiftele, deși a mâncat carne de ied pentru prima dată.
A savurat vreo 3 bucăți dintr-o lovitură.
Au mers de minune cu gnocchi, dar și alături de o salată de vară, din roșii, ardei gras și castraveți.