Categorie: Rețete cu Brânză

Ștrudele cu brânză și roșii uscate

Aveam niște iaurt din lapte de bivoliță și niște brânză ce urma să expire. Cum nu vrem să irosim mâncare, le-am folosit la aceste ștrudele pentru micul dejun și gustare.
Ne-au plăcut foarte mult. Soțul a fost foarte încântat de cele cu brânză, a spus că au gust de pizza.

Citește
 

Pizza cu brânzeturi

Îmi doream de mult să fac o pizza numai cu brânzeturi, pentru că de fiecare dată mai adăugam și altceva, ba ciuperci, ba un pic de salam, așa că de data asta m-am ținut de promisiune. Am ales diferite brânzeturi. De aceea, vă sfătuiesc să țineți cont de cantitățile de brânzeturi pe care le folosiți pentru pizza, acestea nu vor fi egale, întrucât fiecare brânză are gustul și personalitatea sa, una fiind mai intensă (deci este suficientă o cantitate mai mică) în vreme ce alta poate fi mai ușoară.

Citește
 

Pizza cu blat de conopida „Tre Formaggi e Verdure”

Nimic nu se compara cu o pizza calda! Dar ce ai zice de un gust aromat si fresh, fara povara caloriilor date de un aluat clasic? Iti propun, astfel, o pizza delicioasa, bogat nutritiva cu un aluat din conopida. Desigur, nu este vorba de o pizza 100% sanatoasa (toate tipurile de branza gustoase nu ne sunt aliati in lupta contra grasimii in exces), dar cu siguranta este o alternativa mult mai buna celei clasice. De asemenea, bogatia condimentelor aduce un plus de aroma care se imbina perfect cu prospetimea toppingurilor de legume. Garantat merita incercata!

Citește
 

Pască fără aluat

De Paști ar trebui să delectam cu minunata pască fără aluat, o pască delicioasă, rapida care satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi. Nu eram un fan înrăit al păștii însă de când mama a descoperit rețeta fara aluat, am inclus pasca pe lista deserturilor preferate. E musai de incercat, de gustat și de preparat😄. Sunt sigură că și cei care nu sunt prieteni cu pasca o vor iubi.

Citește