Categorie: Rețete cu Brânză

Cartofi cu ouă

O rețetă pe care o pregătesc cel mai des pentru micul dejun și care îmi amintește mereu de copilărie.

Citește
 

Paste quatro formaggi

Pastele cu sos de brânză sunt preferate la noi în casă, varianta noastră de comfort food. Se fac ușor și sunt extrem de gustoase.

Citește
 

Gustare cu batoane de camembert și sparanghel pané

Pentru o gustare de după amiază sau un mic dejun poți pregăti aceste batoane de brânză Camembert de la Delaco și sparanghel date prin ou și pesmet și prăjite. Sunt gata repede și se mănâncă și mai repede. Eu folosesc pesmet făcut de casă, este auriu, îl mărunțesc mai mare și nu e așa sărat ca cel cumpărat.

Citește
 

Zucchini în stil mediteranean

Acest aperitiv cu zucchini (sau dovlecel de vară) este aromat și gustos. L-am tăiat în patru și l-am umplut cu brânză Mozzarella, Camembert, măsline kalamata, ulei de măsline și mirodenii.

Citește
 

Trandafiri din zucchini și bacon cu cremă de brânză

Aceste aperitive cu zucchini (sau dovlecel de vară) sunt un pic migăloase, durează ceva până le pregătești, dar sunt festive, gustoase și vor încânta cu siguranță toate privirile, astfel că merită tot efortul.
Le poți pregăti pentru o sărbătoare în familie sau de 1 Mai sau pentru sezonul estival când nu ai chef să mai faci căldură sau fum în bucătărie, prăjind baconul. Nu trebuie decât să rumenești la sandwich-maker sau panini-maker feliile subțiri de bacon și de zucchini, apoi le ungi cu brânză pufoasă de la Delaco și le rulezi.

Citește
 

Pasca cu stafide fara aluat

Pasca nu trebuie sa lipseasca de pe masa de sarbatoare. Fie ca e cu aluat, fie ca e varianta moderna fara aluat, intregeste peisajul si este desertul principal de Paste.

Citește
 

„Tigarete” Turcesti Cu Branza

Aceste „tigarete” cred ca sunt preparatul meu preferat din toata bucataria turceasca. Au o textura perfecta, fiind moi si cremoase in interior, iar in exterior fiind foarte crocante. De aceea se recomanda sa fie consumate imediat dupa ce sunt preparate.

Citește