O rețetă pe care o pregătesc cel mai des pentru micul dejun și care îmi amintește mereu de copilărie.
O rețetă pe care o pregătesc cel mai des pentru micul dejun și care îmi amintește mereu de copilărie.
Pastele cu sos de brânză sunt preferate la noi în casă, varianta noastră de comfort food. Se fac ușor și sunt extrem de gustoase.
Am pregătit o nouă ruladă de porc, de data aceasta, am umplut-o cu muștar și brânză Camembert și i-am făcut o crustă de mirodenii și brânză Mozzarella. Am servit cu salată de castraveți cu mărar și a fost gustos și sățios.
Pentru o gustare de după amiază sau un mic dejun poți pregăti aceste batoane de brânză Camembert de la Delaco și sparanghel date prin ou și pesmet și prăjite. Sunt gata repede și se mănâncă și mai repede. Eu folosesc pesmet făcut de casă, este auriu, îl mărunțesc mai mare și nu e așa sărat ca cel cumpărat.
Acest aperitiv cu zucchini (sau dovlecel de vară) este aromat și gustos. L-am tăiat în patru și l-am umplut cu brânză Mozzarella, Camembert, măsline kalamata, ulei de măsline și mirodenii.
Aceste aperitive cu zucchini (sau dovlecel de vară) sunt un pic migăloase, durează ceva până le pregătești, dar sunt festive, gustoase și vor încânta cu siguranță toate privirile, astfel că merită tot efortul.
Le poți pregăti pentru o sărbătoare în familie sau de 1 Mai sau pentru sezonul estival când nu ai chef să mai faci căldură sau fum în bucătărie, prăjind baconul. Nu trebuie decât să rumenești la sandwich-maker sau panini-maker feliile subțiri de bacon și de zucchini, apoi le ungi cu brânză pufoasă de la Delaco și le rulezi.
O reteta plina de arome si foarte gustoasa pentru vegani.
Pasca nu trebuie sa lipseasca de pe masa de sarbatoare. Fie ca e cu aluat, fie ca e varianta moderna fara aluat, intregeste peisajul si este desertul principal de Paste.
Rapid, gustos si sanatos. Nu necesita alta descriere:D
Aceste „tigarete” cred ca sunt preparatul meu preferat din toata bucataria turceasca. Au o textura perfecta, fiind moi si cremoase in interior, iar in exterior fiind foarte crocante. De aceea se recomanda sa fie consumate imediat dupa ce sunt preparate.