Shakshuka. O reteta simpla, facuta cu ce ai prin frigider.
Shakshuka. O reteta simpla, facuta cu ce ai prin frigider.
Din seria micului dejun sanatos si usor de facut face parte si aceasta omleta gustoasa care poate fi preparata in principiu cam cu orice avem prin frigider 🙂 Ingredientele de mai jos sunt pentru doua portii. <3
Niciodata nu am fost iubitoare de omleta tip clatita, insa odata ce am descoperit-o pe cea „amestecata”, mi-am schimbat parerea. Stiu, suna ciudat, dar pentru mine are cu totul alt gust.
Nutritiv și gustos.
Ouă ochiuri în pâine la cuptor.
Atunci cand pregatesti mancare din abundenta ajunge de cele mai multe ori sa nu fie consumata, iar zilele festive se incheie cu o risipa pentru ca ajungem sa aruncam la cosul de gunoi mai bine de jumatate. As vrea sa dau cateva idei pentru a consuma ouale fierte care raman dupa Paste.
Dupa Paste, se intampla sa ramanem cu o multime de oua colorate pe care nimeni nu le mai mananca. Si pentru ca risipa alimentara nu imi place sub nicio forma, m-am gandit sa va arat aceasta salata. Este foarte gustoasa, light dar si spectaculoasa in farfurie.
Omleta pufoasa sau cum transformi o banala omleta intr-un norisor care se topeste in gura 😁
Un preparat rapid care cu siguranță îți va încântă papilele gustative. Este o combinație de carne ușoară de pui și branza care împreună cu baconul și castravetele murat îți oferă un echilibru al gusturilor.
Shakshuka este un preparat marocan potrivit pentru micul dejun sau pentru orice oră din zi.